هر ساله در فصل صید میگو، حجم زیادی از میگو دریایی توسط لنج ها و صیادان از دریا صید و به شرکت های بسته بندی انتقال داده می شود، در کنار این روش، بعضی از کشتی های مجهز، بلافاصله بعد از صید در همان کشتی اقدام به سورتینگ، بسته بندی و در نهایت انجماد می کنند.
میگو های گروه تجاری تک ماهی تماما قبل از بسته بندی، درکارخانه با استانداردهای بین المللی سورت شده و به سایزهای متخلفی تقسیم می شوند.
این بسته بندی ها عمدتا با هدف صادرات و نگهداشت طولانی مدت در زمانی که صید میگو صورت نمی گیرد انجام می گردد.
هرچه میگو درشت تر باشد، قیمت بالاتری دارد و این در حالی است که از نظر خاصیت یا مزه هیچ تفاوتی بین میگو U10 با میگو ریز پلویی (۱۰۰ عدد به بالا یک کیلوگرم) نیست
و فقط جنبه تجاری و استفاده در صنایع رستورانی و آشپزی دارد.
هرچه سایز میگو از نظری عدد پایین تر باشد، به معنای درشت بودن میگو است.
اندازه، مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:
اندازه ۱۶/۲۰ یعنی تعداد میگوی با سر در یک کیلوگرم، ۱۸ الی ۱۹ عدد می باشد.
این محصول فیله خالص می باشد و در نتیجه نیازی به پاک کردن نداشته و هیچگونه دور ریزی ندارد.
توجه داشته باشید که سایز میگو، قبل از پاک کردن مد نظر بوده و مورد محاسبه قرار میگیرد.
تفاوت این فیله های خالص با سایر میگوهای منجمد در چیست؟
فیله خالص میگوی تک ماهی، تماما در پیشرفته ترین سردخانه های ایران و به روش Individual Quick Freezing – IQF (انجماد سریع) و به صورت تک به تک (تک فریز) منجمد میگردند.
برعکس روش مرسوم که میگوها در تونل انجماد و در چند ساعت منجمد میشوند، میگوهای گروه تجاری تک ماهی با روش IQF در چند دقیقه منجمد میشوند و این سرعت انجماد باعث می شود که دیگر در بافت محصول بلورهای یخ تشکیل نشود و همین امر باعث حفظ کیفیت بافت و طعم محصول منجمد در حد محصول تازه می شود.
لازم به ذکر است که وزن فیله خالص میگوها فقط وزن میگوی پاک شده و رگ گیری شده بعد از تمام پرتی ها و خالص بوده و قبل از انجماد بررسی و محاسبه و ثبت شده است.
آشنایی با میگو :
میگو ضد سرطان و ضد کم خونی است و دارای امگا۳ و فسفور می باشد.
میگو به وسیله تور های مخصوص صید می شود.
پخت و پز های مختلفی دارد از جمله میگو سوخاری ، میگو پلو، میگو سرخ کرده ، میگو پفکی و خورشت میگو.
میگو انواع مختلفی دارد معروفترین آنها میگو ببری ، میگو صورتی ، میگو موزی ، میگو سفید هندی است که از نظر کیفت و مزه تفاوت چندانی با هم ندارند.
مواد مغذی میگو :
پروتئین میگو بالاست و دارای اسیدهای آمینه آرژنین، لیزین، میتونین، لوسین، ایزولوسین، فنیل آلانین، ترئونین، سرین، آسپارژین، گلیسین، هیستیدین، آلانین، تریپتوفان، پرولین، تیروزین، والین وسیستئین است
میگو سرشار از امگا ۳، غنی از ویتامین هایA، B6 ، B12 ،C ، D، E و نیاسین است.
مواد معدنی میگو شامل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، ید، مس، منگنز و سلنیوم است همچنین میزان کلسیم، روی، آهن، منیزیم و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.
همچنین میگو به دلیل داشتن میزان بالای آهن جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است.
خواص میگو :
میگو کلسترول خوب بدن HDL را افزایش میدهد، تریگلیسرید را کاهش، مفید برای سـلامتی قلـب و عـروق، درمان کم خونی، ضد فشارخون، ضد آلزایمر و قند خون را کاهش می دهد.
مصرف مداوم باعث ایمنی در برابر سرطان خون، سرطان مغز استخوان و سرطان دستگاه لنفاوی می شود.
میگو بسیار مناسب کودکان است و با توجه به اینکه گوشت میگو هضم راحتی دارد برای افراد سالمند و افرادی که مشکلات گوارشی دارند توصیه می شود.
پخت میگو :
میگو را میتوان در انواع سوپ، خوراکها، گریل شده، سوخاری، کبابی ، مخلوط پلویی، انواع ماکارونی فتوچینی ، لازانیا و پاستا ها، انواع سالاد، ساندویچها و انواع کتلت ها مصرف نمود.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.