فیله لابستر – خالص

لابستر نوعی خرچنگ می باشد که گوشت آن حاوی 34 گرم منیزیم و میزان بسیار زیادی یعنی حدود 130میکروگرم سلنیوم است. می توان از این منبع پروتئین کم چرب در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن بهره برد.

فیله لابستر شاخدار در بسته بندی های صادراتی و بصورت شمشی عرضه می شود

این بسته ها به دو صورت ، فیله خالص و یا فقط قسمت دم لابستر عرضه میشوند.

لابستر نوعی خرچنگ می باشد که فروش آن سالانه مبلغی معادل ۸/۱ میلیون دلار به صنعت فروش محصولات دریایی جهان پول تزریق می‌کند.

زیستگاه لابستر در آب‌های شور و دریاهای صخره‌ دار است. معمولا این جانور دریایی در زیر صخره‌ها زندگی می‌کند.

بیشترلابسترهای موجود در بازار ایران از دریای خلیج فارس صید می شود که چنگک های آن کوچک هستند.اما لابسترهایی که از اقیانوس صید می شود چنگک های بزرگی دارند.

لابستر های موجود در ایرانبه رنگهای سبز لجنی و آبی فیروزه ای و ارغوانی دیده می شود.

وزن سایز کوچک: ۱۰۰گرم تا ۲۰۰ گرم

وزن سایز بزرگ: ۳۰۰ گرم تا ۴۰۰ گرم

 

گوشت لابستر حاوی ۳۴ گرم منیزیم و میزان بسیار زیادی یعنی حدود ۱۳۰میکروگرم سلنیوم است.

 

روش های پخت:
برای پخت این نوع خرچنگ آن‌ها را به ‏صورت ناگهانی داخل آب در حال جوشیدن می کنیم که این کار باعث کشته شدن ناگهانی آنها می‌شود.

سپس آن را از سمت کمر به ۲ قسمت تقسیم و سرو می کنیم.سرو کردن گوشت لابستر با کره آب شده طعم آن را چندین برابر لذیذ تر می کند.

برای سرو کردن لابستر بهتر است همراه آن از دورچین هایی مانند تخم مرغ آب پز و سیب زمینی و کاهو تازه استفاده کنیم.

 

ارزش غذایی:
گوشت لابستر حاوی ۳۴ گرم منیزیم و میزان بسیار زیادی یعنی حدود ۱۳۰میکروگرم سلنیوم است. می توان از این منبع پروتئین کم چرب در جهت تقویت سیستم ایمنی بدن بهره برد.

همچنین افرادی که فعالیت فیزیکی بالایی دارند می توانند برای تقویت عضلات خود از لابستر تغذیه کنند. منیزیم موجود در گوشت لابستر موجب تقویت استخوان‌ها می‌شود.

همچنین با منظم کردن قندخون باعث کنترل فشار خون طبیعی می‌گردد. منیزیم در درمان بیماری‌های قلبی- عروقی، فشار خون و دیابت تاثیر گذار است.

نام فارسی

نام انگلیسی

Filet Spiny Lobsters

نام بومی

فیله لابستر, لابستر پاک شده

زیستگاه

دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان)

نوع صید

تور, قفس

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع ماهی

بدون استخوان ریز, حلال, روغنی

میزان روغن اومگا 3

بسیار زیاد

روشهای طبخ

بخار پز, سرخ کردن, سوخاری, غوطه وری در روغن, کبابی

میزان بو

بسیار کم

بافت گوشت

لطیف

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.