این محصول به علت حرام گوشت بودن از منظر دین اسلام، فقط جهت صادرات و یا مصارف توریست های داخل ایران قرار داده شده است.
جهت سفارش این محصول باید بصورت تلفنی هماهنگی های لازم را انجام دهید.
آشنایی بیشتر با کالاماری :
کالاماری جز نرم تنان و اختاپوس سانان است.
دارای ۸ پا بلند است و شکم آن کیسه مانند است.
رنگ آن کاملا سفید می باشد و قوام اسفنجی دارد.
کالاماری نسبت به ماهی مرکب بدن کشیده تری دارد.
محل صید کالاماری بیشتر در دریای خلیج فارس، اقیانوس هند و دریای عمان می باشد.
پس از صید عمل آوری می شود و برای کشور های مختلف صادر می شود.
طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیتهای کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر مثبتی می گذارد.
به دلیل چربی بالای گوشت کالاماری توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.
روش های پخت:
طعم کالاماری کمی به شور می زند. بیشتر افراد کالاماری را به صورت سوخاری مصرف می کنند اما به دلیل چربی بالا توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.
ارزش غذایی:
طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیتهای کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر می گذارد.
کالاماری دارای درصد بسیار بالایی از کلسترول است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.