ماهی تازه حلوا سیاه

540.000 تومان

ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسیدهای چرب امگا۳ منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.

ماهی حلوا سیاه از جمله ماهیان معمول و پرطرفدار در بازارهای داخلی و خارجی است و یکی دیگر از بهترین ماهی های جنوب می باشد.

این ماهی دارای ضایعات کمی می باشد و گوشت لطیفی دارد و مزه آن بسیار خوب است.

این ماهی به حلوا سفید شباهت دارد، پوست آن خاکستری تیره است.

ماهی حلوا سیاه بسیارلطیف و لذیذ بوده و جزو ماهی های درجه ی یک جنوب کشور به شمار میرود.

بافت گوشت ماهی حلوای سیاه نسبت به گوشت حلوای سفید اندکی سفت تر است و رنگش اندکی تیره تر است.

گوشت این ماهی فاقد تیغ ریز است.

این ماهی دارای دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم ، همچنین دارای انواع ویتامین های A ، D ، B12 ، املاح و اسیدهای چرب امگا ۳ می باشند

ویتامین B12 موجود در ماهی حلوا سیاه برای سیستم عصبی مهم است. همچنین حاوی مقدار مناسب ید است که برای غده تیروئید حیاتی است این ماهی همچنین برای بینایی، موهای سالم و پوست مناسب است.

ماهی حلوا سیاه مانند ماهی حلوا سفید دارای پروتئین بالا و چربی نسبتا” کم است. به طوری که در هر ۱۰۰ گرم گوشت ماهی حلوا سیاه تقریبا ۱۹ گرم پروتئین و ۴ گرم چربی می باشد که در بیش از ۹۰ درصد چربی گوشت ماهی حلوا سیاه چربی غیر اشباع و مفید برای بدن موجود است.

این اسیدهای چرب ارزشمند EPA و DHA در گوشت ماهی حلوا سیاه وجود دارند.

این ماهی دارای املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم است.

انجمن قلب آمریکا (AHA) مصرف این ماهی را به دلیل اینکه منبع خوبی از امگا۳ است، پیشنهاد میکند. همچنین ماهی حلوا ویتامین D بالایی دارد و حاوی مواد معدنی ضروری مانند آهن، زینک، سلنیوم و لودین میباشد.

 

مشخصات کلی ماهی حلوا سیاه:

بدن ماهی حلوا سیاه، عریض و از دو پهلو فشرده می‌باشد. باله‌های سینه‌ای دراز و شمشیری شکل می‌باشند، پولک‌ها ریز بوده و زود کنده می‌شوند. رنگ بدن در بالغین یک دست خاکستری –نقره‌ای تا قهوه‌ای متمایل به آبی، و باله‌ها دارای لبه‌های سیاه است، در افراد جوان دارای باله‌های شکمی زیر گلویی، سیاهرنگ و خطوط تیره عمودی در طرفین بدن می‌باشد

ماهی حلوا سیاه از ماهیان ساکن در آب هاب مناطق گرمسیری و نیمه گیرمسیری می باسد. ساین گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب، خلیج بنگال، دریای شرق و جنوب چین، دریای زرد، اقیانوس آرام پراکنش دارند. تغذیه آنها از زئوپلانکتونها، سخت پوستان و ماهیان کوچک می باشدو بیشتر در آب‌های ساحلی در عمق ۵تا ۱۰متر زندگی می کنند. صید آن به وسیله تور گوشگیر ترال و تورهای گردان می باشد.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز: (از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.)

پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.
میزان دور ریز مدل پاک شده: ۲۵ درصد

استیک شده: شکم آن را خالی می کنیم و سر و دم آن را می بریم. ماهی را به صورت عرضی برش می دهیم.
میزان دور ریز مدل استیک شده:۳۰ درصد

روش های پخت ماهی حلوا سیاه:

ماهی حلوا سیاه به دلیل خوشمزگی خود ماهی میتوان مانند حلوا سفید ساده سرخ کرد، اما می توان به صورت ماهی شکم پر ، قلیه ماهی و … استفاده کرد.

در صورتی که ماهی حلوا شما بزرگ و حدودا یک کیلو گرم بود بهتر است که پوست آن را بگیرید تا ماهی هنگام سرخ کردن لذیذترشود.

ولی برای قلیه باید شکم ماهی را خالی کنید و آن را به صورتی رولتی برش دهید تا در زمان پخت وا نرود.

ارزش غذایی حلوا سیاه:

ارزش غذایی ماهی حلوا سیاه تفاوت چندانی با ماهی حلوا سفید ندارد. اما این ماهی دارای میزان چربی متوسط و کلسیم، ویتامین A و D است، ماهی حلوا سیاه سرشار از ویتامین B12 می باشد.

حضور این ویتامین در آیتم های تغذیه ای برای تکامل و تقویت سیستم عصبی مهم است. ماهی حلوا سیاه با داشتن میزان قابل توجهی از اسدهای چرب امگا منبع تغذیه ای مناسبی برای کودکان و سالمندان است.

 

ویتامین ها و مواد معدنی ماهی حلوا سیاه:

• اسیدهای چرب امگا۳
• پروتئین
• ویتامین های A, B, D
• کلسیم
• فسفر
• آهن
• پتاسیم
خواص ماهی حلوای سیاه
• امگا ۳ بالا
• ویتامین D بالا
• مورد استفاده در ساخت داروهای طب چینی
• تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
• کاهش کلسترول و مفید بری بیماریها ی قلبی-عروقی
• جلوگیری از کم خونی
• تقویت تراکم استخوان ها و جلوگیری از پوکی
• کمک به رشد
• تقویت سیستم عصبی

نام فارسی

نام انگلیسی

Black Pomfret

نام بومی

حلوایا

زیستگاه

دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان)

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع صید

تور, قفس

نوع ماهی

بدون استخوان ریز, حلال, غیر روغنی

میزان روغن اومگا 3

متوسط

روشهای طبخ

بخار پز, سرخ کردن, سوخاری, شکم پر, غوطه وری در روغن

میزان بو

کم

بافت گوشت

لطیف

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.