این محصول به علت حرام گوشت بودن از منظر دین اسلام، فقط جهت صادرات و یا مصارف توریست های داخل ایران قرار داده شده است.
جهت سفارش این محصول باید بصورت تلفنی هماهنگی های لازم را انجام دهید.
آشنایی بیشتر با ماهی مرکب (cuttle fish) :
ماهی مرکب از گروه نرمتنان می باشد که دارای خواص درمانی فوق العاده بالایی است.
ماهی مرکب در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد.
گوشت آن طبیعتی گرم دارد که منجر به عملکرد درست وصیح کلیه، کبد و دستگاه گوارش می گردد. ماهی مرکب بصورت پاک شده و بسته بندی طبق سفارش مشتری تحویل داده می شود.
ماهی مرکب ( cuttle fish)
رده سرپایان دارای دو زیررده (Nautiloidea) با تعداد کم گونهای و (Coleoidea) می باشد. زیررده Coleoides شامل دو زیرشاخه است، زیرشاخه Neocoleoidea که شامل هشتپا، ماهیان مرکب و اسکوئید است. این نرمتن دارای ۱۰ بازو در اطراف سرخود هستند که این بازوها برای شنا، خزیدن و چسبیدن به سنگ و به دست آوردن طعمه بکار می رود.
در سرتاسر آب های جنوب کشور از سیستان بلوچستان در شرق تا استان خوزستان در غرب پراکنش دارد. ماهی مرکب ببری گونه غالب رده سرپایان در آب های خلیج فارس و دریای عمان است. رنگ بدن معمولاً” قهوهای، قرمز و ارغوانی مخطط است و با اسمهای محلی مانند انکاس، نکله، مس، زخت، مائو، خئاق، خساک هم خوانده می شوند. ازلحاظ تغذیه این موجود صیاد و گوشتخوار می باشند.
ویژگی های گوشت ماهی مرکب
گوشت این نرمتن دریایی ماهی نرم و اسفنجی، دارای رنگی سفید و طعمی بسیار خوشمزه است. همچنین علاوه بر گوشت پر خاصیتش دارای دو قسمت پرخاصیت که در طب سنتی از آن بهره میجویند است که شامل Cuttle bone و جوهر ماهی مرکب است.
ماهی مرکب ما به سفارش مشتری توسط صیادان جنوبی ما صید و بصورت کامل بهداشتی و با حمل بهداشتی انتقال و به سفارش مشتری کاملاً پاک می شود و برش داده می شود. و در بسته بندی های شیک و تمیز با اطلاعات روی آن ارسال می شود . تمامی بستهای ما کاملاً تمیز است و مستقیم می توان در پخت مصرف شود.
مواد مغذی و خواص ( cuttle fish)
گوشت ماهی مرکب سرشار از آنتیاکسیدان و منبع پروتئین با شش آمینواسید ضروری، ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است. داری میزان قابلتوجه امگا-۳ و فاقد چربیهای اشباع است. گوشت ماهی مرکب دارای انواع ویتامین B12، B2 ،B6، A و انواع مواد معدنی دارای آهن، سلنیوم، سدیم وکلسیم بالا است.
این ماده غذایی ارزشمند به دلیل کربوهیدرات کم و پروتئین بالا و گوشت راحت هضم مناسب برای افراد رژیمی، کودکان و بزرگسالان است. کوشت این غذای دریایی برای افزایش سلامت جنین، بهبود فعالیتهای کبد، کلیه و کانال گوارشی، افزایش سلامتی پوست، جلوگیری از بیماریهای قلبی و سرطان، کمک به بینایی بهتر، سلامت غده تیروئید و افزایش ایمنی بدن، انتقال اکسیژن، افزایش سلامتی مغز و قلب و همچنین بهبود زخم بسیار مفید است .
پخت
ماهی انکاس برای انواع پخت از جمله سرخشدن، بخارپز، کبابی، گریل، مصرف درانواع سوپ و انواع خوراک مناسب است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.