استیک سالمون نروژی تازه

1.650.000 تومان

– برای سلامت قلب و عروق مفید است.
– برای کاهش استرس مفید است.
– سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
– برای پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.
– عملکرد مغز را تقویت می‌کند.
– توصیه شده برای خانم های باردار
– توصیه شده برای درمان مشکلات مفاصل
– از پوست در مقابل اشعه UV محافظت می‌کند.

ناموجود

استیک به برش های عمودی بر روی ماهی خوابیده شده به بغل گفته می شود؛ که با عرض ۲ الی ۳ سانتی متری بعد از پاک شدن پولک ها و باله و کات شدن سر و دم، از قسمت تنه ماهی بریده می شود و به اسم های برش نعل اسبی یا برش کالباسی هم معروف است.

تمامی استیک های ماهی سالمون نروژی گروه تجاری تک ماهی، از ماهی های تازه تهیه شده و در همان روز واردات، از سالمون های سایز ۴/۵ و از قسمت های تنه ماهی تهیه میگردد.

 

ماهی سالمون نروژی از خانواده آزاد ماهیان و از گونه Salmo Salar می‌باشد، این ماهی بومی ایران نبوده و در حال حاظر نیز هیچ گزارشی مبنی بر توان تولید این ماهی بصورت پرورشی در ایران وجود ندارد.

 

اطلاعات کامل و دقیق در مورد ماهی سالمون نروژی اصل را می‌توانید در محصول “سالمون نروژی اصل” مشاهده بفرمایید.

 

ویژگی های ماهی سالمون نروژی نسبت به ماهی قزل آلا:

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

برخی از خواص ماهی سالمون عبارتند از:
– برای سلامت قلب و عروق مفید است.
– برای کاهش استرس مفید است.
– سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
– برای پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.
– عملکرد مغز را تقویت می‌کند.
– توصیه شده برای خانم های باردار
– توصیه شده برای درمان مشکلات مفاصل
– از پوست در مقابل اشعه UV محافظت می‌کند.

ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ است.

امگا ۳ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.این اسیدهای چرب ضروری مسئولیت محافظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی قلب را بر عهده دارند.

۱۱۳ گرم از این ماهی ۸۷ درصد از نیاز روزانه بدن به امگا۳ را تامین می‌کند و این مقدار فراوان، اثرات بسیار مفیدی برای سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت؛ از بروز حملات قلبی، ریتم‌های نامنظم قلب، لخته شدن خون درون رگ‌ها پیشگیری کرده و مقدار کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر موارد ذکر شده، تحقیقات نشان داده مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ مقدار استرس را در فرد به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

 

توجه :

استیک سالمون نروژی تک ماهی، از ماهی سالمون تازه تهیه و برای مشتریان عزیز ارسال می‌گردد. و از آنجایی که سالمون نروژی در حال حاظر هر یکشنبه بصورت تازه وارد ایران می شود، سفارشات شما در یکشنبه آتی آماده و ارسال می گردد.

نام فارسی

سالمون نروژی

نام انگلیسی

Salmon Atlantic

نام بومی

زیستگاه

کشور نروژ

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع صید

قفس

نوع ماهی

حلال , روغنی

میزان روغن اومگا 3

بسیار زیاد

روشهای طبخ

بخار پز , دودی , سرخ کردن , سوخاری , شکم پر , غوطه وری در روغن , کبابی

میزان بو

بسیار کم

بافت گوشت

لطیف

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.