ماهی اسکوئید

کالاماری جز نرم تنان و اختاپوس ‌سانان است.

طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیت‌های کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر می گذارد.

کالاماری دارای گوشتی سفید، نرم و خوش طعم  است،

این محصول به علت حرام گوشت بودن از منظر دین اسلام، فقط جهت صادرات و یا مصارف توریست های داخل ایران قرار داده شده است.

جهت سفارش این محصول باید بصورت تلفنی هماهنگی های لازم را انجام دهید.

 

آشنایی بیشتر با کالاماری :

کالاماری جز نرم تنان و اختاپوس ‌سانان است.

دارای ۸ پا بلند است و شکم آن کیسه مانند است.

رنگ آن کاملا سفید می باشد و قوام اسفنجی دارد.

کالاماری نسبت به ماهی مرکب بدن کشیده تری دارد.

محل صید کالاماری بیشتر در دریای خلیج فارس، اقیانوس هند و دریای عمان می باشد.

پس از صید عمل آوری می شود و برای کشور های مختلف صادر می شود.

طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیت‌های کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر مثبتی می گذارد.

به دلیل چربی بالای گوشت کالاماری توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.

 

روش های پخت:

طعم کالاماری کمی به شور می زند. بیشتر افراد کالاماری را به صورت سوخاری مصرف می کنند اما به دلیل چربی بالا توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.

 

ارزش غذایی:

طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیت‌های کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر می گذارد.

کالاماری دارای درصد بسیار بالایی از کلسترول است.

 

 

نام فارسی

نام انگلیسی

Squid

نام بومی

کلموک

زیستگاه

دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان)

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع صید

قفس

نوع ماهی

بدون استخوان ریز, روغنی, غیرحلال

میزان روغن اومگا 3

متوسط

روشهای طبخ

بخار پز, پختن (قلیه), تنگاب پزی, خام, سرخ کردن, سوخاری, شکم پر, غوطه وری در روغن

میزان بو

مطبوع

بافت گوشت

لطیف

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.