ناموجود
ماهی اسکوئید
کالاماری جز نرم تنان و اختاپوس سانان است.
طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیتهای کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر می گذارد.
کالاماری دارای گوشتی سفید، نرم و خوش طعم است،
محصولات مشابه
ماهی تازه شیر
میگو دریایی تازه سایز ۳۱/۳۵ (درشت)
میگو دریایی تازه سایز ۱۱/۱۵ (شاه میگو)
فیله سالمون نروژی تازه
این محصول به علت حرام گوشت بودن از منظر دین اسلام، فقط جهت صادرات و یا مصارف توریست های داخل ایران قرار داده شده است.
جهت سفارش این محصول باید بصورت تلفنی هماهنگی های لازم را انجام دهید.
آشنایی بیشتر با کالاماری :
کالاماری جز نرم تنان و اختاپوس سانان است.
دارای ۸ پا بلند است و شکم آن کیسه مانند است.
رنگ آن کاملا سفید می باشد و قوام اسفنجی دارد.
کالاماری نسبت به ماهی مرکب بدن کشیده تری دارد.
محل صید کالاماری بیشتر در دریای خلیج فارس، اقیانوس هند و دریای عمان می باشد.
پس از صید عمل آوری می شود و برای کشور های مختلف صادر می شود.
طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیتهای کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر مثبتی می گذارد.
به دلیل چربی بالای گوشت کالاماری توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.
روش های پخت:
طعم کالاماری کمی به شور می زند. بیشتر افراد کالاماری را به صورت سوخاری مصرف می کنند اما به دلیل چربی بالا توصیه ما برای طبخ آن به روش خوراک و بخارپز است.
ارزش غذایی:
طبع آن بسیار گرم است و روی فعالیتهای کبد، کلیه و دستگاه گوارشی تاثیر می گذارد.
کالاماری دارای درصد بسیار بالایی از کلسترول است.
نام فارسی | |
---|---|
نام انگلیسی |
Squid |
نام بومی |
کلموک |
زیستگاه |
دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان) |
نوع زندگی |
طبیعی (ارگانیک – دریایی) |
نوع صید |
قفس |
نوع ماهی |
بدون استخوان ریز, روغنی, غیرحلال |
میزان روغن اومگا 3 |
متوسط |
میزان مصرف توصیه شده |
– |
روشهای طبخ |
بخار پز, پختن (قلیه), تنگاب پزی, خام, سرخ کردن, سوخاری, شکم پر, غوطه وری در روغن |
میزان بو |
مطبوع |
بافت گوشت |
لطیف |
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.