ماهی تازه قباد

750.000 تومان

ماهی قباد سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و منبع پروتئینی مناسبی برای رشد است.

ین ماهی یکی از ماهیان خوشمزه جنوب است که طرفداران بسیاری دارد.

ماهی قباد گاهی با ماهی شیر اشتباه گرفته می شود. رنگ بدن در پشت آبی و در طرفین نقره‌ای است در طول پهلوها سه ردیف لکه‌های گرد نامنظم وجود دارد که از چشم شروع می‌شود تغذیه این ماهی، از ماهیان کوچک ( سادرین) و سخت پوستان صورت می‌گیرد.

این ماهی تقریباً بی خار است، گوشت فراوان دارد. ضایعاتش کم است. ماهی قباد را می توان به صورت سرخ کردنی و شکم پر طبخ نمود.

ناموجود

مشخصات کلی ماهی قباد:

ماهی قباد از خانواده تن ماهیان بوده و همانند سایر ماهیان این خانواده دارای بدنی دوکی شکل می باشد.

در بیشتر اوقات ماهی شیر و قباد با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. تفاوت این دو ماهی در این است که رنگ ماهی شیر روشن تر از ماهی قباد است و ماهی شیر بدنی کشیده تر نسبت به ماهی قباد دارد.

ماهی شیر نقاط تیره روی بدن آن بصورت نوار هایی کشیده و خطی بوده ولی در ماهی قباد این نقاط بصورت نقطه ای می باشند.

ماهی قباد یک ماهی مهاجر پلاژیک ساکن آبهای ساحلی در عمق بین ۱۵-۲۰۰ متر بوده که گاهی اوقات به آب های ساحلی و به صورت گله های کوچک وارد می شود.

قباد ماهیان به طور عمده از ماهیان کوچکتر مثل ساردین ماهیان و خرچنگ ها تغذیه می کنند. این ماهی به صورت تازه، خشک شده، دودی و منجمد مصرف می گردد.

ماهی قباد دراقیانوس آرام، اقیانوس هند و در آسیا، کشورهایی از جمله ایران، بحرین، کویت و امارات می باشد.

در آب های کم عمق ساحلی از جمله خلیج فارس یافت می شود. ماهی قباد از ماهیان دریایی جنوب می باشد که در اعماق ۱۵ تا ۲۰۰ متر زندگی می کند اما محدوده اصلی عمق زیست این گونه ۲۰ تا ۹۰ متر است.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز: (از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.)

پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.
میزان دور ریز مدل پاک شده: ۲۵ درصد

فیله شده:شکم ماهی را خالی میکنیم، سر و دم آن را جدا می کنیم سپس ماهی را از سر تا دم نصف کرده و پوست و استخوان وسط آن را جدا می کنیم.
میزان دور ریز مدل فیله شده:۵۰ درصد

قطعه شده: شکم آن را تمیز میکنیم، سر و دم آن را می بریم. ماهی را به قسمت های مساوی تکه می کنیم.
میزان دور ریز مدل قطعه شده:۳۰ درصد

استیک شده: شکم آن را خالی می کنیم و سر و دم آن را می بریم. ماهی را به صورت عرضی برش می دهیم.
میزان دور ریز مدل استیک شده:۳۰ درصد

روش های پخت:

این ماهی گوشت سفید و نرم، و ضایعات کمی دارد و به هر روشی می توان آن را پخت. معمولا ماهی قباد برای سرخ کردن و کبابی مورد استفاده قرار می گیرد. البته برای شکم پر هم بی نظیر می باشد.

ارزش غذایی:

ماهی قباد سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و منبع پروتئینی مناسبی برای رشد است. این ماهی کم کالری است. این ماهی دارای ارزش تجاری و شیلاتی بسیار زیادی می باشد. به اشکال مختلف در بازار موجود است.

طبع غذایی ماهی قباد:

این ماهی طبع سرد و تری دارد. توصیه می شود به همراه این ماهی چاشنی های گرم مصرف شود.
بهترین چاشنی ماهی آب نارنج و سیر است که فواید بی شمار و طبع گرمی‌ دارند.

میزان خار:

این نوع از ماهی از خار های کمی برخوردار است.
دلایل محبوبیت ماهی قباد
دارای گوشتی لذیذ
خوشمزه و مقوی
روش های پخت مختلف و متفاوت
دارای ارزش غذایی بسیار بالا

 

طعم ماهی قباد:

دارای گوشت لذیذ و خوشمزه
گوشت ماهی قباد ترد است

نام فارسی

ماهی قباد

نام انگلیسی

Indo-Pacific king mackerel

نام بومی

خیاط , غباد

زیستگاه

دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان)

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع صید

تور , قلاب

نوع ماهی

بدون استخوان ریز , حلال , روغنی

میزان روغن اومگا 3

زیاد

روشهای طبخ

بخار پز , سرخ کردن , سوخاری , شکم پر , کبابی

میزان بو

خفیف

بافت گوشت

معمولی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.