آخرین بروز رسانی: 1403/05/22

میگو دریایی تازه سایز ۱۶/۲۰ بسته ۲ کیلویی

2.000.000 تومان

میگو دارای اسیدهای چرب از خانواده امگا ۳ است که دریافت آن به کنترل فشارخون کمک می‌کند.

ارزش غذایی میگو در هر اندازهی که باشد یکسان است.

میگو بسیار خوش طعم بوده و این اندازه مناسب برای طبخ به صورت کبابی، پفکی و سرخ کردن می باشد.

آشنایی با میگو درشت (اندازه ۱۶/۲۰) :

این گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای عرب، اقیانوس اطلس، خلیج بنگال، دریای شرق و جنوب چین، دریای مدیترانه، اقیانوس آرام پراکنش دارند.

میگو های دراز، هنگام خطر، دم خود را به سرعت به زیر بدن می برند، این عمل، آب را به جلو می راند و میگو را به سمت عقب هدایت می کند تا بتواند فرار کند.

میگو های دراز، در میان سنگ های بستر دریا یا رودها مخفی می شوند و از جانوران کوچک زنده یا مرده تغذیه می کنند.

یک میگو ی دراز ماده، قادر است هزاران تخم بگذارد.میگوی موزی از جمله میگوهای خانواده پنائیده بوده و در آب‌های مناطق گرم، دریایی تا عمق ۱۰ تا ۴۵ متر با کف گل‌آلود از سواحل دریاها و دهانه رودخانه ها زندگی می‌کند.

این گونه از میگوهای دریایی علاوه بر پراکنش دریایی، در خلیج فارس و دریای عمان پراکنده است.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:

اندازه ۱۶/۲۰ یعنی تعداد میگوی با سر در یک کیلوگرم، ۳۳ الی ۳۴ عدد می باشد.

از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود. (حدودا ۵۵% تا ۶۰%)

پاک شده:سر، دم و پوست میگو را جدا می کنیم، رگ پشت کمر آن را خارج می کنیم و پس از شست و شوی بهداشتی آن را بسته بندی می کنیم.

میزان دور ریز مدل پاک شده: ۵۵ الی ۶۰ درصد

 

روش های پخت:

میگوی خلیج فارس یکی از خوشمزه ترین غذاهای دریایی است که میتواند در مجالس مورد اسفاده قرار گیرد.

این اندازه مناسب برای طبخ میگوی سوخاری، قلیه میگو، ناگت میگو، بخارپز، کبابی، میگو پلو، پاستا با میگو. می باشد.

 

ارزش غذایی:

میگو میگو غذایی بسیار پرارزش است مصرف آن برای تمام سنین مناسب و مفید است.

حتی کودکان بعد از یک سالگی می توانند از این ماده غذایی مفید استفاده کنند. البته افرادی که کلسترول یا چربی خون بالا، بیماری نقرس یا سنگ کلیه دارند، لازم است ضمن مشورت با متخصص تغذیه، از مصرف زیاد این ماده غذایی پرهیز کنند.

میگو ضد فشارخون ، سرشار از سلنیوم ، ضد آلزایمر ، ضد کم‌خونی ، منبع پروتئین و کلسترول مفید می باشد.

به طور کلی هر ۱۰۰ گرم میگو دارای حدود ۹۹ کیلوکالری انرژی، ۱۶ گرم پروتئین، ۱٫۰۸ گرم چربی، ۶۴٫۴۹ میلی گرم کلسترول، ۵/۲ میلی گرم اسیدهای چرب اشباع، ۶/۲گرم اسیدهای چرب چند غیراشباع، ۱/۴ گرم اسیدهای چرب

نام فارسی

میگو 31/35

نام انگلیسی

Shrimp

نام بومی

میگو صورتی

زیستگاه

دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان)

نوع زندگی

طبیعی (ارگانیک – دریایی)

نوع صید

تور

نوع ماهی

بدون استخوان ریز , حلال , غیر روغنی

میزان روغن اومگا 3

متوسط

روشهای طبخ

بخار پز , پختن (قلیه) , خام , سرخ کردن , سوخاری , غوطه وری در روغن

میزان بو

کم

بافت گوشت

لطیف

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.