-15%اتمام موجودی
- متاسفیم، این محصول قابل خریداری نیست.
ماهی تازه هوور (ماهی تن)
130.000 تومان قیمت اصلی 130.000 تومان بود.110.000 تومانقیمت فعلی 110.000 تومان است.
برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد و علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتیین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافتهای ماهیچه است.
گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است.
دارای ویتامین A -کلسیم—B6 منیزیم vit C- – vitB12، دارای ۲۴ گرم پروتئین است.
ماهی تن منبع بسیار خوبی برای پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم ،منیزیم و پتاسیم است مصرف ماهی تن برای مبتلایان به دیابت نوع دوم هم سودمند است مهمتر از همه این که گوشت ماهی تن سر شار از اسید های چرب ضروری مانند امگا ۳ است که مصرف آن ضایعات پوستی و التهابات را کاهش داده و سرعت بهبود در بیماران قلبی را بالا میبرد لازم به ذکر است که ماهی هوور بیشترین اسیدهای پرب امگا ۳ و پروتئین را در میان تن ماهیان دارا است.
این ماهی تقریباً بی خار است.
گوشت فراوان دارد.
ضایعاتش کم است.
این ماهی را می توان به صورت سرخ کرده، بخارپز، کبابی پخت.
ناموجود
محصولات مشابه
ماهی تازه سکن (سکولا، کوبیا)
450.000 تومانماهی تازه حلوا سیاه
540.000 تومانماهی تازه شوریده
750.000 تومانماهی تازه قباد
750.000 توماناستیک سالمون نروژی تازه
1.650.000 تومانمشخصات کلی ماهی هوور (تن):
گونهای ماهی است که بدنی گرد و دوکی شکل دارد رنگ بدن در پشت آبی تیره تا سیاه ، پهلوها و شکم نقره ای با خالهای بیضوی کشیده و بی رنگ در ردیفهای افقی میباشد.
حداکثر طول این آبزی ۱۳۰ سانتیمتر میباشد.
ماهی هوور خیلی سریع شنا میکند و سرعت حرکت آن به ۷۰ کیلومتر بر ساعت میرسد.
برخلاف انواع دیگر ماهی که گوشت سفید دارند، ماهی تن گوشت صورتی یا قرمز تیره دارد.
علت قرمزی گوشت آنها، میزان زیاد میوگلوبین (پروتئین محتوی آهن قرمز در عضله)، در بافتهای ماهیچه است.
گوشت سفت ماهی تن دارای پروتئین و ویتامینهای بسیاری است.
بیشتر ماهیان تن در دریاهای مناطق گرمسیری مانند خلیج فارس زندگی میکنند، برخی از انواع بزرگتر ماهی تن میتوانند حرارت بدنشان را با فعالیتهای ماهیچهای بالاتر از دمای آب ببرند.
این کار به آنها کمک میکند که بتوانند در آبهای سرد زنده بمانند.
این گونه در خلیج فارس و دریای عمان، اقیانوس هند، دریای شرق و جنوب چین، دریای زرد، دریای اندونزی، دریای مدیترانه، اقیانوس آرام پراکنش دارند.
تغذیه آن ها انواع ماهی، سرپایان و سخت پوستان مخصوصا لارو دهان پایان و میگوها میباشد و پراکنش آن در دنیا بیشتر در آبهای اقیانوسی و آب های با عمق بیش از ۱۰ متر می باشد.
صید آن به وسیله تور گوشگیر، رشته قلاب های طویل، قلاب خزنده و تور گردان پیاله ای امکان پذیر است.
وزن سایز کوچک: ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم
وزن سایز متوسط: ۱ تا ۲ کیلوگرم
وزن سایز بزرگ: ۳ کیلو به بالا
مدل های پاک کردن و میزان دور ریز: (از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.)
پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.
میزان دور ریز مدل پاک شده:۴۰ درصد
فیله شده:شکم ماهی را خالی میکنیم، سر و دم آن را جدا می کنیم سپس ماهی را از سر تا دم نصف کرده و پوست و استخوان وسط آن را جدا می کنیم.
میزان دور ریز مدل فیله شده:۵۰ درصد
قطعه شده: شکم آن را تمیز میکنیم، سر و دم آن را می بریم. ماهی را به قسمت های مساوی تکه می کنیم.
میزان دور ریز مدل قطعه شده:۶۰ درصد
استیک شده: شکم آن را خالی می کنیم و سر و دم آن را می بریم. ماهی را به صورت عرضی برش می دهیم.
میزان دور ریز مدل استیک شده:۵۰ درصد
روش های پخت:
ماهی تن دلیل خوشمزگی گوشت ماهی بهترین روش پخت آن و ساده سرخ کردن ماهی است اما می توان به صورت استیک ،کوکو ماهی ، قلیه ماهی و … استفاده کرد.
ارزش غذایی:
ماهی تن (هوور) منبع بسیار خوبی از پروتئین ، مواد معدنی نظیر سلنیوم، منیزیم و پتاسیم و همچنین ویتامین گروه ب است.
سالمندان، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن کلیوی، کسانی که رژیم گیاهخواری میگیرند یا در مناطقی زندگی میکنند که کمتر در معرض نور خورشید قرار دارند، بهتر است بیش از دیگران از این نوع ماهی استفاده کنند.
مهم تر از همه این که، گوشت ماهی تن هم مانند گوشت بیشتر انواع ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که مصرف آن مشکلات پوستی و التهابات را کاهش می دهد و سرعت بهبود بیماران قلبی را بالا می برد.
اسیدهای چرب امگا ۳ به طور کلی نقش پیشگیری کننده از بیماری های مزمنی نظیر بیماری های قلبی- عروقی ، دیابت نوع دوم و برخی از انواع سرطان را دارند.
طبع غذایی:
برای همراهی این ماهی که طبع سردی دارد می توانید از سبزیها بخصوص ریحان، ترخون و تره که طبع گرمی دارند استفاده کنید.
دلایل محبوبیت ماهی هوور:
کم خار و کم تیغ بودن ماهی هوور
روش های پخت مختلف
داشتن گوشت لذیذ
خوشمزه و مقوی بودن ماهی هوور
منبع اصلی پروتئین
ماهی هوور دارای مواد معدنی غنی است.
نام فارسی |
ماهی تن هوور |
---|---|
نام انگلیسی |
Longtail tuna |
نام بومی |
سهوا , ماهی تن , هوور |
زیستگاه |
دریای جنوب (خلیج فارس و دریای عمان) |
نوع زندگی |
طبیعی (ارگانیک – دریایی) |
نوع صید |
تور , قلاب |
نوع ماهی |
بدون استخوان ریز , حلال , روغنی |
میزان روغن اومگا 3 |
زیاد |
میزان مصرف توصیه شده |
مصرف 3 بار در هفته برای تمام سنین توصیه میشود |
روشهای طبخ |
بخار پز , خام , دودی , سرخ کردن , سوخاری , غوطه وری در روغن |
میزان بو |
مطبوع |
بافت گوشت |
ضخیم |
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه(نظر) ارسال کنند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.